Autorijbewijs (B)

Wil jij graag wat meer vrijheid? Niet meer afhankelijk zijn van jouw ouders? Ga dan voor het behalen van jouw autorijbewijs.
Wij doen ons best om er een onvergetelijke tijd van te maken. Het is namelijk een flinke mijlpaal, het behalen van jouw autorijbewijs.

Het rijbewijs krijg je niet zomaar. Om een rijbewijs B te halen moeten er 2 examens worden afgelegd. Een theorie- en praktijkexamen.

Begeleid rijden (hoe werkt dat?)

Minimale leeftijd theorie-examen16 jaar
Minimale leeftijd begin rijlessen16,5 jaar
Minimale leeftijd rijexamen17 jaar
Minimale leeftijd zelfstandig rijden18 jaar

 

Meld je aan voor deze opleiding of neem contact op voor meer informatie

Theorie

Het theorie-examen bestaat uit 65 vragen. Dit examen leg je af bij het CBR. Je kunt ervoor kiezen om zelfstandig te leren. Bij ons op locatie zijn leerboeken verkrijgbaar. Het theorie-examen moet je zelf reserveren/betalen bij het CBR via de website: www.mijn.cbr.nl

Lukt het zelfstandig leren voor je theorie niet? Heb je moeite met de stof? Of weet je van jezelf dat je meer onthoudt tijdens klassikale lessen?  Kom dan naar onze theoriecursus. Elke dinsdag avond geven wij theorieles van 19.00 uur tot 20.00 uur.

Theoriepakket €140,-
  • Leerboek
  • Inlogcode voor oefenexamens
  • Theoriecursus
Pakket A €1440,-
  • 30 rijlessen
  • Praktijkexamen
Pakket B €1630,-
  • 35 lessen
  • Praktijkexamen

Losse lessen

Elke rijles moet er  €42,50 worden afgerekend. Het praktijkexamen wordt voor het aanvragen in rekening gebracht.

Gemiddeld hebben leerlingen 35 lessen nodig

Voor het aanvragen van het praktijkexamen moet er nog een gezondheidsverklaring worden ingevuld bij het CBR. Dit dien je zelf in te vullen via de website van het CBR. De kosten hiervan bedragen €37,80.

Prijzen

Lesboek€25,-
Inlogcode oefenexamens€25,-
Theoriecursus€100,-
Praktijkles€42,50
Praktijkexamen€210,-
Faalangstexamen€255,25
Voorwaarden Privacy Statement © 2020 - Verkeersschool Striekwold Doetinchem heeft haar website laten maken door Ebbers Media.