Over ons

Wij bieden veel mogelijkheden op het gebied van rij- en chauffeursopleidingen. Of je nu je bromfietsrijbewijs of je vrachtautorijbewijs wilt behalen. Theorielessen en praktijklessen. Bij ons is alles mogelijk.
Onze verkeersschool bestaat al meer dan 50 jaar en daar zijn wij trots op. Een familiebedrijf met passie voor het vak. Ons team van enthousiaste instructeurs staan klaar om ervoor te zorgen dat jij jouw rijbewijs haalt. Als een van de grootste rijscholen van de achterhoek leiden wij met veel plezier kandidaten op tot veilige weggebruikers.

Onze locatie is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Het is 10 minuten lopen vanaf het trein/busstation en ons hoofdgebouw ligt dicht aan de autosnelweg A18. Daarnaast zitten wij op loopafstand van de CBR locatie aan de koopmanslaan in doetinchem. Kom gezellig langs voor wat meer informatie. De koffie staat klaar.

Meld je aan voor deze opleiding of neem contact op voor meer informatie

Voorwaarden Privacy Statement © 2021 - Verkeersschool Striekwold Doetinchem heeft haar website laten maken door Fervent Digital.