Nieuws

Facebook Nieuws

 • 5 weeks ago Verkeersschool Striekwold

  Verkeersschool Striekwold
  Met dank aan SMASH Visual Media voor het ontwerpen en drukkerij Siebelink voor het drukwerk hebben wij super mooie cadeaubonnen voor de actie Alpe d’Huzes.
  Wij zijn heel erg blij met zulke fijne sponsoren!  Heb jij al een cadeaubon gekocht voor jezelf of voor een ander? Nu kan het nog. Er zijn nog maar een paar cadeaubonnen voor de vrachtauto en de motor. Stuur ons een privebericht, en wij maken de cadeaubon voor je klaar!
 • 7 weeks ago Verkeersschool Striekwold

  Verkeersschool Striekwold
  Ben jij nog op zoek naar een kerstcadeau voor iemand anders of voor jezelf? 😉 en wil je een goed doel steunen?
  In de maand december kun je bij ons een cadeaubon kopen voor een vrachtauto rijles(normaal €59,90 nu voor €50,-) of voor een motor rijles (normaal €37,50 nu voor €30,-) Edwin Striekwold gaat samen met Dominic Bolmeijer in juni de Alpe d’Huzes fietsen. 🚲
  De opbrengst van deze cadeaubonnen gaat volledig naar de stichting.  Kom in de maand december langs om je cadeaubon op te halen. Deze cadeaubon is nog in het hele jaar 2019 in te leveren.
  OP=OP Wij hebben maar 20 bonnen voor de motor en 20 bonnen voor de vrachtauto klaar liggen. Dus wees er snel bij.  P.s. Een bedrag doneren kan altijd via deze link. https://www.opgeveni...chool-Striekwold
  Ben jij nog op zoek naar een kerstcadeau voor iemand anders of voor je
 • 12 weeks ago Verkeersschool Striekwold

  Verkeersschool Striekwold
  De leegte blijft nog moeilijk te aanvaarden, maar zoveel betrokkenheid verzacht het verdriet en vergroot de moed om verder te gaan. Via deze weg willen wij iedereen bedanken voor de vele kaartjes, steunbetuigingen en mooie woorden.
  De leegte blijft nog moeilijk te aanvaarden, maar zoveel betrokkenheid
 • 12 weeks ago Verkeersschool Striekwold

  Verkeersschool Striekwold
  In verband met familieomstandigheden💫 wordt er vanavond geen theorieles gegeven voor het bromfietsrijbewijs en het autorijbewijs. Telefonisch zijn wij ook niet bereikbaar.
  Dank voor jullie begrip.
 • 13 weeks ago Verkeersschool Striekwold

  Verkeersschool Striekwold
  Met groot verdriet hebben wij dinsdagavond afscheid moeten nemen van een geweldige man. Een man die met passie dit familiebedrijf heeft opgericht.  Maandagavond 22 oktober tussen 19.00 uur en 20.00 uur is er een gelegenheid voor alle (oud) leerlingen en bekenden om afscheid te nemen van Jan. Jan ligt opgebaard bij Agelink uitvaartzorg aan de Terborgseweg 126 te Doetinchem.
  De uitvaartdienst zal in besloten kring plaats vinden.  Liever inplaats van bloemen een gift voor het KWF.
  Met groot verdriet hebben wij dinsdagavond afscheid moeten nemen van e
 • 13 weeks ago Verkeersschool Striekwold

  Verkeersschool Striekwold
  Vandaag volgen wij een bijscholingscursus. Vandaar dat er vanavond geen theorieles wordt gegeven voor de bromfiets en de auto. Groetjes Noël 🙋🏼‍♀️
 • 17 weeks ago Verkeersschool Striekwold

  Verkeersschool Striekwold
  Een bericht aan alle leerlingen die op dinsdag avond theorieles volgen. De theorieles voor bromfiets, auto en vrachtauto gaat vanavond NIET door. Denken jullie wel aan het maken van je huiswerk? 😉🤓
 • 19 weeks ago Verkeersschool Striekwold

  Verkeersschool Striekwold
  Ook wij waren erbij! Niet om te zwemmen, maar wel om deze geweldige actie te sponsoren. Wat een toppers, en wat een bedrag hebben ze bij elkaar gezwommen. Volgend jaar zelf maar mee doen?! Wij denken er nog een jaartje over na. #doetinchem#0314#swimtofightcancer
  Ook wij waren erbij! Niet om te zwemmen, maar wel om deze geweldige ac
 • 21 weeks ago Verkeersschool Striekwold

  Verkeersschool Striekwold
  a.s. zaterdag cursus verkeerseducatie voor code 95! Er zijn nog een aantal plekken vrij. Wie heeft er nog wat nascholingsuurtjes nodig? En wilt zijn kennis weer opfrissen?
  Aanmelden kan via de website of neem telefonisch contact op.
  a.s. zaterdag cursus verkeerseducatie voor code 95! Er zijn nog een aa

Altijd op de hoogte blijven?

Voorwaarden Privacy Statement © 2019 - Verkeersschool Striekwold Doetinchem heeft haar website laten maken door Ebbers Media.