Update | Coronacrisis | 07 mei 2020

Yes! Wij mogen/kunnen weer volledig aan het werk. Alle categorieën gaan weer van start. De nodige voorbereidingen hebben wij al getroffen. Wij zijn er klaar voor. Zoals je bij veel bedrijven ziet moeten ook wij een aantal maatregelen door voeren. De belangrijkste maatregelen hebben wij op een rijtje gezet:

 

 • Voor leerlingen waar het theorie-examen of praktijkexamen al gepland stond krijgen voorrang. Deze leerlingen mogen als alle eerst weer starten met de lessen en het examen. Wij hebben contact op genomen met de desbetreffende leerlingen om een les te plannen.
 • Uiteraard blijft het tegoed voor de afgezegde lessen/examen staan.
 • Wij verplichten alle leerlingen voor de categorie AM/A (bromfiets/motor) het gebruiken van een eigen helm en eigen handschoenen.
  daarnaast is het advies dat zij zoveel mogelijk hun eigen beschermde kleding moeten dragen.
  Het communicatiemiddel (oortjes) wordt na iedere les grondig gereinigd.
  Zo ook de handvatten van de bromfiets/motor.
 • Leerlingen voor categorie B (autorijbewijs) halen wij voorlopig niet meer op een gewenste locatie op. Dit omdat het risico te groot is voor besmetting als er meer dan 2 mensen in de lesauto zitten. Wij vragen de leerling dan ook om op het afgesproken tijdstip bij ons op de verkeersschool te komen. (havenstraat 21, 7005 AG Doetinchem)
 • Om het risico op besmetting te voorkomen hebben wij de mogelijkheid voor leerlingen om mondkapjes te gebruiken. Daarnaast wordt de lesauto na iedere les gedesinfecteerd. Ook vragen wij de leerling voor aanvang van de les om zijn/haar handen te desinfecteren.
 • De theoriecursussen gaan ook weer van start. Ons theorielokaal is ingericht op 1,5 meter afstand van elkaar. Dit betekend dat er maar 15 leerlingen in het lokaal kunnen. Wij zullen dan ook op meerdere avonden theorieles verzorgen, zodat iedereen de theorie kan volgen. Dit geldt voor alle theorie cursussen. Bromfiets, auto, motor en vrachtauto. Wil jij de theorieles komen volgen? Dan vragen wij je om je vooraf aan te melden. Dit kan via het mailadres: noel@striekwold.nl. Dit geld ook voor leerlingen die voor de sluiting al bij de theorielessen kwamen.
 • Ons kantoor aan de Havenstraat is geopend voor vragen/informatie. Toch vragen wij je om zoveel mogelijk telefonisch of mail contact met ons te zoeken. Op onze website vind je ook alle informatie.
 • Wij vragen je om bij symptomen van Covid’19 de rijles te cancelen en thuis te blijven.
 • Probeer daarnaast ook waar mogelijk 1,5 meter afstand te houden. Wij snappen dat dit in de lesauto lastig wordt.

 

Hopelijk lezen jullie dit bericht in goede gezondheid en kunnen wij jullie weer op weg helpen naar jullie rijbewijs.

« Terug naar het overzicht
Voorwaarden Privacy Statement © 2020 - Verkeersschool Striekwold Doetinchem heeft haar website laten maken door Ebbers Media.