Update | Coronacrisis | 05-10-2020

CORONA UPDATE:

Wegens toenemende besmettingen, vooral onder jongeren gaan wij een extra maatregel hanteren.
Vanaf maandag 05 oktober verplichten wij onze leerlingen tot het dragen van mondkapjes in de lesauto’s, maar ook bij ons in de openbare ruimtes. Dus ook als je bij ons de theorielessen volgt is het verplicht om in de wachtruimte en in de hal een mondkapje te dragen. Zit je eenmaal aan de tafel, dan mag je het mondkapje af doen.
Wij vragen jullie dan ook om een eigen mondkapje mee te nemen, zodat wij onze lesprijs niet hoeven te verhogen.

Het desinfecteren van de auto en het verplicht invullen van het registratieformulier via onze QR code blijft uiteraard ook gelden.
Helaas is het nog niet verantwoord om jullie thuis op te halen. Voor jullie en voor onze eigen veiligheid willen wij liever nog niet met 3 mensen in een auto zitten. Wij vragen jullie dan ook om nog bij ons aan de verkeersschool te komen voor de rijles.

Via deze weg willen wij jullie ook bedanken voor al het begrip, medewerking en het vertrouwen die jullie nog steeds massaal hebben in onze Verkeersschool. Dank jullie wel🍀

« Terug naar het overzicht
Voorwaarden Privacy Statement © 2020 - Verkeersschool Striekwold Doetinchem heeft haar website laten maken door Ebbers Media.