Het nieuwe rijden (praktijk)

Het Nieuwe Rijden (Eco-drive) loont, ook voor u bedrijf!
Bij Het Nieuwe Rijden (Eco-Drive) gaat het om relatief geringe aanpassingen van de rijstijl die veel opleveren. Het toepassen van enkele eenvoudige tips levert al direct een toename op in comfortabel rijden en veiligheid en een afname in brandstofverbruik.

De uitgangspunten van Het Nieuwe Rijden zijn: vlot, veilig,comfortabel en energiebewust autorijden. Maar Het Nieuwe Rijden is meer dan alleen rijstijl. Het richt zich op vier elementen: rijstijl, aankoopgedrag, bandenspanning en brandstofbesparende accessoires.

Volgende cursus: in overleg

Bij de trainingen Het Nieuwe Rijden staan een aantal zaken centraal: brandstofbesparing, anticiperende en defensieve rijstijl en veiligheid.
Uit praktijkresultaten blijkt dat het volgen van trainingen in Het Nieuwe Rijden bij wagenparken kan leiden tot een schadereductie van 30 tot 40%. Bovendien zijn besparingen tot 15% op de brandstofkosten te bereiken. Economisch gezien dus zéér aantrekkelijk.

Meld je aan voor deze opleiding of neem contact op voor meer informatie

Cursusdata op afspraak

Cursusprijs€354,05 ** per persoon
Soob subsidie€75,-  **   per persoon
Cursusduur7 uur ( 1dag)
Aanvang cursus08.00 uur
Einde cursus15.30 uur
Groepsgrootte2 personen (bij 3pers. van 07.30u tot 17.30u)
LocatieHoofdkantoor Verkeersschool Striekwold

** prijzen zijn exclusief btw en inclusief uitvoeringstoezicht ccv.

Wij kunnen je ondersteunen bij het aanvragen en indienen van subsidie. Bel met Esther voor meer informatie.

Getuigschrift

Na een intensieve training ontvangen de deelnemers een getuigschrift van Nascholingchauffeur.com als bewijs van deelname. Ook krijgen ze het beoordelingsformulier waarop de prestaties van de praktijkritten staan vermeld. De beoordelingsformulieren worden eveneens teruggekoppeld naar het bedrijf in de vorm van een rapport. Op deze manier kan brandstofbesparing een vast onderdeel worden van de bedrijfsvoering.

Voorwaarden Privacy Statement © 2020 - Verkeersschool Striekwold Doetinchem heeft haar website laten maken door Ebbers Media.