Gebruik van laad- en losmaterieel, meeneem heftruck. (U17-1)

In het transport is het flexibele laden en lossen van groot belang. Zodoende wordt er steeds vaker een Meeneemtruck als hulp meegenomen, ook wel kooiaap genoemd. Deze trucks met telescopische arm hebben een specifiek gebruikskarakter wat afwijkt van de normale heftrucks, zodat een aanvullende training van belang is. De heftruck wordt achterop de vrachtwagen bevestigd en kan zo doende meegenomen worden naar de locatie en ter plaatse als hulpmiddel dienen bij het laden en lossen.

De cursus meeneem heftruck heeft als doel de controle van, onderhoud aan en het werken met de meeneemheftruck veilig en verantwoord  uit te voeren en in de praktijk toe te passen.  Hierbij rekening houdend met verkeersregels en veiligheids- en bedrijfsvoorschriften.

Doelgroep:

Chauffeurs die werken en rijden met een meeneemheftruck en loodspersoneel dat  helpt laden en lossen met een meeneemheftruck.

Meld je aan voor deze opleiding of neem contact op voor meer informatie

Belangrijke informatie

Cursusprijs€ 200,- **
Cursusduur7 uur ( 1dag)
Aanvang cursus08.00 uur
Einde cursus16.00 uur
Groepsgroottemax. 8 personen
LocatieHoofdkantoor Verkeersschool Striekwold

** prijzen zijn exclusief btw en exclusief uitvoeringstoezicht ccv.

Voorwaarden Privacy Statement © 2022 - Verkeersschool Striekwold Doetinchem heeft haar website laten maken door Fervent Digital.