Dit zijn wij

Wij willen ons graag voorstellen aan jullie. Zodat je weet wie je aan de telefoon krijgt, wie er achter je aan rijdt op de bromfiets en wie er naast je zit in de vrachtauto.

Mijn naam is Edwin Striekwold. Het merendeel van de tijd geef ik vrachtauto rijles. Daarnaast verzorg ik diverse cursussen voor Code 95. Ook als je je aanhangwagen rijbewijs wilt behalen dan zit ik naast je. Mijn naam is Edwin Striekwold. Het merendeel van de tijd geef ik vrachtauto rijles. Daarnaast verzorg ik diverse cursussen voor Code 95. Ook als je je aanhangwagen rijbewijs wilt behalen dan zit ik naast je.

 

Mijn naam is Jan Striekwold. Ik ben de oprichter van verkeersschool Striekwold. Als je je auto rijbewijs wilt behalen dan kan dat bij mij. Tevens geef ik ook motor rijlessen. Mijn naam is Jan Striekwold. Ik ben de oprichter van verkeersschool Striekwold. Als je je auto rijbewijs wilt behalen dan kan dat bij mij. Tevens geef ik ook motor rijlessen.

 

Als je belt naar ons kantoor dan krijg je Esther Striekwold aan de telefoon. Esther kan jouw alle informatie geven over alle rijbewijzen etc. Als je belt naar ons kantoor dan krijg je mij, Esther Striekwold, aan de telefoon. Ik zorg dat de planningen rond komen en regel examen datums. Daarnaast kun je bij mij altijd terecht voor extra informatie.

Wilt u meer weten?

Neem contact op

of bel 0314 346103

Bekijk route
Voer hier uw vertrekpunt in