Aanhanger achter vrachtauto (CE)

Verkeersschool Striekwold geeft voor rijbewijs CE les in een combinatie van een Volvo FH12 royal class met een middenas aanhangwagen.

Praktijk
Voordat de kandidaat lessen wil gaan nemen moet hij/zij in het bezit zijn van een geldig rijbewijs voor die categorie waarvoor hij/zij het aanhang-rijbewijs wilt gaan halen. Voor de aanvraag van het examen moet de kandidaat een eigen geneeskundige verklaring invullen, en hoeft alleen door een arts gekeurd te worden indien de vorige keuring ouder is dan drie jaar. Op het examen moet de kandidaat zijn/haar geldig rijbewijs aan de examinator tonen. De kandidaat moet een aantal vragen met betrekking op de aanhangwagen en de mogelijke lading beantwoorden. Daarna moet de kandidaat aantonen dat hij/zij over de vaardigheden beschikt om met een voertuigcombinatie zowel recht als in een bocht achteruit kan rijden. Ook moet de kandidaat zelfstandig de aanhangwagen kunnen aan- en afkoppelen. De lessen en het examen wordt gegeven in een Volvo FH12.

Prijzen

Praktijkles 50 minuten €59,50 **
Praktijkexamen 85 minuten €328,00 **
Eigen verklaring €33,80

prijzen onder voorbehoud
prijzen zijn exclusief btw

Pakket A
20 rijlessen(50 min) inclusief praktijkexamen                                    €1495,00 excl. btw/eigen verklaring
Pakket B
24 rijlessen (50 min) inclusief praktijkexamen                                    €1729,00 excl. btw /eigen verklaring
Pakket C
28 rijlessen(50 min) inclusief praktijkexamen                                      €1963,00 excl. btw/eigen verklaring

Belasting teruggave 
Alle kosten (dus ook de rijlessen) die u maakt voor de rijopleiding C, CE, CCV-b diploma, ADR zijn ook aftrekbaar voor de belasting.
Zelfs de gereden kilometers kunt u via het belastingbiljet declareren. Bewaar dus alle rekeningen. U kunt tussen 30% en 50% terug krijgen

kijk ook op eens www.belastingdienst.nl 

Wilt u meer weten?

Neem contact op

of bel 0314 346103

Bekijk route
Voer hier uw vertrekpunt in