Opleidingen

Opleiding scooterrijbewijs (rijbewijs AM)
Bij ons is het mogelijk om in 1 dag je scooterrijbewijs te behalen.

Opleiding Motorrijbewijs (rijbewijs A)
Een opleiding voor het behalen van je motorrijbewijs is bij ons ook mogelijk. Je krijgt dan les op een sportieve Kawasaki ER 650 CC. KTM duke 125 cc (A1)

Opleiding autorijbewijs (rijbewijs B)
Ook voor rijbewijs B  kunt u bij Verkeersschool Striekwold terecht, waar u rijles krijgt in een sportieve Renault Clio of een Mercedes A. De lessen duren 50 minuten en u wordt thuis opgehaald.

Opleiding aanhangwagens (rijbewijs BE)

Opleiding  rijbewijs E (aanhangwagen) achter B (auto). Lessen voor het rijbewijs BE kunt u bij Verkeersschool Striekwold volgen in een mazda cx 5 met een dubbelassige aanhanger.

Opleiding vrachtauto (rijbewijs C)
Voor het behalen van je vrachtauto rijbewijs ben je bij Verkeersschool Striekwold aan het juiste adres. Wij maken voor deze opleiding gebruik van een Volvo FH 12 royal class.

Opleiding aanhanger achter vrachtauto (rijbewijs CE)
Verkeersschool Striekwold geeft voor rijbewijs CE les in een combinatie van een Volvo FH12 royal class met een middenas aanhangwagen.

Spoedopleidingen
Bepaal zelf je eigen leertempo en haal je felbegeerde roze papier in 1, 2, 4, 6 of 8 weken. Na een intake les wordt in overleg met kandidaat en instructeur/instructrice bepaald welk leertempo het beste bij jou past.

 

Wilt u meer weten?

Neem contact op

of bel 0314 346103

Bekijk route
Voer hier uw vertrekpunt in